Opvoedcoaching

Opvoeden, velen van ons zijn hier dagelijks mee bezig. De meesten hebben hier geen opleiding voor gevolgd, dus het is best een uitdaging! Het is erg mooi om te zien wat een invloed ouders hebben op hun kind. Daarentegen zijn er wellicht dingen waar u als ouder tegen aan loopt en heeft u daar nog niet de juiste aanpak voor gevonden. Voor dit laatste kunt u bij mij terecht.

In de jaren die ik voor de klas sta, was en ben ik naast lesgeven ook dagelijks bezig met het opvoeden van veel verschillende kinderen.  Doordat ieder kind weer anders is, en daardoor ook een andere aanpak vraagt is het nodig hierbij de juiste sleutel te vinden. Door de kennis van mijn specialisatie ‘oplossingsgericht werken met kinderen en ouders’kan ik u als ouder net dat steuntje in de rug bieden.

Daarnaast kijk ik ook systemisch, waardoor ik een dieper inzicht kan geven hoe het kind, zijn ouders en het gezin met elkaar verbonden zijn en waar wellicht de balans verstoord is. De plek van ieder gezinslid wordt hiermee duidelijk gemaakt. Het kan ook zijn dat u als ouder met onverwerkte emotionele problemen worstelt. Dit wordt vaak duidelijk gemaakt door het kind. Samen kijken wij naar de spiegel die het kind voorhoudt. Kortom door zowel inzichten als opvoedadvies kan ik u weer verder op weg helpen. 

Heeft u een hulpvraag met betrekking tot opvoeding, twijfel dan niet om contact met mij op te nemen.

Een kleine verandering kan vaak een groot resultaat opleveren!

Werkwijze en kosten:
U bepaalt zelf na elke sessie of er een vervolgafspraak wordt gemaakt.

Kosten: 50 euro per uur. Een sessie duurt 60 minuten.