Coach Sanne is er voor

- Kinderen die faalangst de baas willen worden
- Hoogbegaafde kinderen die vastlopen op school
- Kinderen vanaf 10 jaar die willen leren hoe te leren
- Kinderen die beter willen omgaan met emoties
- Kinderen die onzeker zijn en meer zelfvertrouwen willen
- Ouders met opvoedvragen

Ervaringen van anderen

“Sanne is een ontzettend betrokken en behulpzame dame die het beste met kinderen voor heeft. Door haar aanpak, inzet en geduld heeft zij mijn zoon kunnen begeleiden op verschillende gebieden. Hij vond het daarom ook altijd erg fijn bij Sanne en heeft veel van haar opgestoken.
Haar aanpak en haar benadering zijn vriendelijk, maar doelmatig. Een aanrader als je haar nodig hebt voor huiswerk- of persoonlijke begeleiding.”

“Onze dochter van 13 heeft de ik leer leren training gevolgd. Erg tevreden over de aanpak van Sanne, ze legt zaken op een rustige en duidelijke manier uit en er wordt uitgegaan van het kind. De tips en trucs zijn haalbaar en er wordt gekeken welke wijze van leren het beste past bij het kind. Zeer zinvol om te leren om te gaan met het leer- en maakwerk op de middelbare school. Sanne koppelt zeer regelmatig haar bevindingen terug!”

“Door het opvoedadvies van Sanne weet ik nu beter hoe te reageren op het lastige gedrag van mijn dochter van 4. De tips hadden een groot effect en het gedrag van mijn dochter is nu positief veranderd!” 

Lees hier meer ervaringen