Ervaringen

Ervaringen/uitspraken:

Van ouders:

“Onze dochter (van 13 jaar) liep in 1 atheneum vast door het niet goed (kunnen) leren en het halen van onvoldoendes.  Dit kende ze niet van de lagere school, waar alles makkelijk verliep. Hierdoor ontwikkelde/ verergerde bij haar een faalangst en ging het alleen nog maar slechter. Bij Sanne kreeg ze 1 op 1 de cursus “ik leer leren”. Het klikte goed, het waren nuttige onderwerpen en ze kwam enthousiast van de lessen terug.
Vrijwel meteen zagen we veranderingen in haar huiswerkhouding, ze ging op haar kamer studeren, kon zich beter concentreren en de cijfers gingen ook omhoog.
De faalangst is nog niet helemaal weg, maar het omzetten van “rode” gedachten in “groene (positieve)”, en het omgaan met stress heeft heel erg geholpen. Als het nodig is kunnen we bij Sanne terecht om op een specifiek onderdeel nog verder aan te werken, ook dat is een geruststelling.
Sanne heel erg bedankt.”


“Door het opvoedadvies van Sanne weet ik nu beter hoe te reageren op het lastige gedrag van mijn dochter van 4. De tips hadden een groot effect en het gedrag van mijn dochter is nu positief veranderd!” 


“Onze dochter van 13 heeft de ik leer leren training gevolgd. Erg tevreden over de aanpak van Sanne, ze legt zaken op een rustige en duidelijke manier uit en er wordt uitgegaan van het kind. De tips en trucs zijn haalbaar en er wordt gekeken welke wijze van leren het beste past bij het kind. Zeer zinvol om te leren om te gaan met het leer- en maakwerk op de middelbare school. Sanne koppelt zeer regelmatig haar bevindingen terug!”


“Sanne is een ontzettend betrokken en behulpzame dame die het beste met kinderen voor heeft. Door haar aanpak, inzet en geduld heeft zij mijn zoon kunnen begeleiden op verschillende gebieden. Hij vond het daarom ook altijd erg fijn bij Sanne en heeft veel van haar opgestoken.
Haar aanpak en haar benadering zijn vriendelijk, maar doelmatig. Een aanrader als je haar nodig hebt voor huiswerk- of persoonlijke begeleiding.”


“Bedankt voor je hulp, het gaat een stuk beter! Thuis zien we een vrolijkere jongen die niet zo snel meer boos word en lekker veel buiten is met zijn nieuwe vriendjes, super dus!”


“Onze zoon heeft er altijd zin in en is er ook echt mee bezig.


“Ik vind je tips voor ons als ouders erg fijn.”


“Onze zoon heeft veel geleerd!”


“Hij vindt het fijn bij jou”


“Je hebt me zeker wat handvatten gegeven waar ik mee aan de slag kan”


Van kinderen:

“Ik vond de ‘ik leer leren’ training erg leerzaam. Het was actief en er waren veel leuke ideeën”


“ ik vond dat wij goed uitleg kregen bij de ‘ik leer leren’ training, ik heb er veel aan gehad en veel geleerd”


“Tijdens de CITO’s had ik bijna geen last meer van faalangst!”

 Kindercoach-kinderen-groep